Com publicar un article al El Molí de Ponent?

El Molí de Ponent és una aplicació web que permet publicar articles atemporals sobre allò que ens agrada de les Terres de Lleida i els Pirineus, de manera anònima o signada.

La idea és que l'autor de l'article, ja sigui una persona o una entitat, estigui realitzant alguna activitat a les Terres de Lleida o al Pirineu. Així, escriure articles sobre allò que té a prop i li agrada és una forma de donar-se a conèixer. Per exemple, un restaurant que parla de les excursions que es poden fer a prop amb la finalitat que els excursionistes vagin al seu restaurant quan acabin l'excursió.

Entre altres funcionalitats, El Molí de Ponent posiciona l'article a Internet i crea sinergies entre els diferents articles.

Si l'únic que vols és aparèixer a El Molí de Ponent
Parlem-ne
hello@elmolideponent.com

Característiques i requisits

L'aplicació web de visualització

Visualizació d'un article

Utilitzem com exemple l'article en català del Pilar d'Almenara on hi hem posat comentaris en vermell.

Els articles posicionats en un mapa segons etiqueta

Posem com exemple el cas de l'etiqueta Pedres que es refereix a articles que parlen del nostre passat.

Altres aplicacions client

Els articles poden ser fàcilment empotrats en altres webs en el format que més ens agradi. Cal demanar autorització a hello@elmolideponent.com per fer-ho.

L'aplicacio web d'edició

Per publicar els articles s'utilitza l'editor de Blogger en tres blogs del Molí de Ponent: un en català, un en español i un en anglès. Cal sol.licitar accés a hello@elmolideponent.com.

Els articles haurien de portar almenys una de les etiquetes principals de El Molí de Ponent , l'etiqueta de la comarca on està localitzat i l'etiqueta de l'àmbit Territorial. També és obligatori posicionar l'article amb el mapa que hi ha a l'editor d'articles de Blogger.

Etiquetes principals versió en català

Restaurant, Excursió, Llocs, Festa, Gastronomia, Allotjament, Pedres, Esports, i Activitat.

Etiquetes de comarques

L'Urgell, La Noguera, La Segarra, Les Garrigues, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Pla d'Urgell, Val d'Aran, Alta Ribagorça, Alt Urgell, Solsonès.

Etiquetes per àmbit territorial

Pirineus, Terres de Lleida

Suggeriments i comentaris

Pots enviar-nos els teus suggeriments o comentaris a hello@elmolideponent.com.